Di t/m Vr van 09.00-18.00 | Zat van 10.00-17.00
Wij stellen de ideale Velo de Ville fiets of e-bike voor u samen in onze winkel in Tuindorp. Of u nu op zoek bent naar een stadsfiets, op de fiets naar het werk wilt of een sportieve rit wilt maken; met een custommade fiets van Uniek Tweewielers kunt u alle kanten op.

Vraag naar de mogelijkheden

Een Velo de Ville fiets of e-bike samenstellen in Tuindorp

Wij bespreken graag uw wensen zodat we een custommade Velo de Ville fiets voor u kunnen samenstellen in onze winkel in Tuindorp. We houden hierbij rekening met uw lichaamsbouw en smaak en passen alles aan: de kleur, het frame, de banden en de versnellingen. Als u op zoek bent naar een e-bike, dan voegen we ook een accu en een motor toe. Is uw wens duidelijk? Dan gaan we voor u aan de slag.

Accessoires en fietsreparatie

Bent u klaar om veilig de weg op te gaan? In onze winkel in Tuindorp vindt u kwalitatief hoogstaande accessoires voor uw nieuwe Velo de Ville fiets of e-bike, zoals sloten en helmen. Ook voor een reparatie kunt u bij ons terecht; bij de aankoop van een nieuwe fiets ontvangt u de eerste onderhoudsbeurt gratis. Zo geniet u langdurig van uw fiets.

Kom bij ons langs in Tuindorp

Kom gezellig bij ons langs zodat we een beeld kunnen krijgen van uw wensen. In onze winkel in Tuindorp kunt u naast een Velo de Ville fiets of e-bike ook terecht voor reguliere fietsen van Batavus of een moderne e-bike van QWIC. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Heeft u vragen over het samenstellen van een fiets? Dan kunt u ons bereiken op 030 752 3379 of via info@uniektweewielers.nl.
UniekTweeWielers Fietsenzaak
Vind de snelste route naar onze winkel:

Kom gezellig bij ons langs

Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.