Di t/m Vr van 09.00-18.00 | Zat van 10.00-17.00
Wilt u een Sparta e-bike kopen in Tuindorp? Met een ruim aanbod van kleuren en modellen vindt u bij Uniek Tweewielers de e-bike die bij u past. Heeft uw Sparta e-bike onderhoud nodig, dan kunt u ook bij onze winkel in Tuindorp terecht.
Vraag naar de mogelijkheden

Vind uw ideale Sparta e-bike in onze winkel in Tuindorp

De keuze voor een e-bike hangt af van wat u ermee wilt doen. Of u de Sparta e-bike nu gebruikt voor woon-werkverkeer of lange recreatieve ritten; bij ons vindt u bij ons de e-bike die bij u past. Wij luisteren naar uw wensen en stemmen hier het aantal versnellingen, de plaats van de motor en de maximumsnelheid op af. Heeft u uw ideale e-bike gevonden? Dan maken wij uw fiets rijklaar en kunt u tevreden de weg op.

Onderhoud aan uw Sparta e-bike

Ook voor reparatie aan uw Sparta e-bike kunt u terecht in onze winkel in Tuindorp. Bij een aankoop krijgt u de eerste onderhoudsbeurt altijd gratis. Zo bent u er zeker van dat uw fiets lang meegaat. Heeft u echt een fiets nodig? Dan krijgt u van ons een leenfiets.

Kom bij ons langs voor een persoonlijk advies

Kom langs in onze winkel in Tuindorp om ons aanbod te bekijken. Wilt u liever een uw eigen fiets samenstellen? Met de onderdelen van Velo de Ville bouwen we uw ideale fiets. Kom langs voor een persoonlijk advies. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 030 752 3379 of door een e-mail te sturen naar info@uniektweewielers.nl.
UniekTweeWielers Fietsen Assortiment
Vind de snelste route naar onze winkel:

Kom gezellig bij ons langs

Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.