Di t/m Vr van 09.00-18.00 | Zat van 10.00-17.00
Wilt u zelf een fiets op maat samenstellen in Utrecht? In onze winkel in Tuindorp vindt u custommade fietsen met de robuuste onderdelen van Velo de Ville. Van de kleur tot aan de banden: bij Uniek Tweewielers passen we alles aan en bouwen zo voor iedereen een unieke fiets.
Vraag naar de mogelijkheden

Zelf een fiets op maat samenstellen in Utrecht

Of u nu op zoek bent naar een fiets voor het dagelijks leven of voor recreatief gebruik; in onze winkel in Tuindorp, aan de rand van Utrecht, kunt u zelf uw ideale fiets op maat samenstellen voor elk type rit. We gebruiken de robuuste, hoogwaardige onderdelen van Velo de Ville. Hierdoor bent u verzekerd van een stevige fiets met een stoere uitstraling. Een stadsfiets, toerfiets of elektrische fiets; met een zelf samengestelde fiets kunt u alle kanten op. We passen de kleur en het frame aan de hand uw stijl en lichaamsbouw aan en voegen eventueel een motor toe. Met veel plezier bespreken we uw wensen en creëren we uw ideale fiets.

Ook voor fietsreparatie en -onderhoud

Heeft uw custommade fiets een onderhoudsbeurt nodig? Ook dat is mogelijk in onze winkel in Utrecht. U krijgt van ons een leenfiets en met onze razendsnelle service stapt u binnen twee dagen weer op uw eigen fiets. Bij de aankoop van een fiets op maat is de eerste onderhoudsbeurt altijd gratis in onze winkel in Utrecht. Zo gaat uw fiets jarenlang mee!

Laat ons een fiets samenstellen

Kom bij ons langs in Tuindorp, aan de rand van Utrecht, voor het zelf samenstellen van een fiets op maat. Dan kunt u snel weer de weg op! We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoon op 030 752 3379 of stuur een e-mail naar info@uniektweewielers.nl.
UniekTweeWielers Klantenservice
Vind de snelste route naar onze winkel:

Kom gezellig bij ons langs

Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.