Di t/m Vr van 09.00-18.00 | Zat van 10.00-17.00
Bent u op zoek naar een Batavus fiets of e-bike in Tuindorp? In onze fietsenwinkel vindt u een ruim aanbod aan fietsen voor elk type rit. Kiest u een stadsfiets of wilt u toch liever een elektrische fiets? Bij Uniek Tweewielers denken we graag met u mee.
Vraag naar de mogelijkheden

Een Batavus fiets of e-bike kopen in Tuindorp

In onze winkel in Tuindorp hebben we fietsen in allerlei soorten en maten; zo vindt u de Batavus fiets of e-bike die bij u past. Ook voor kinderen hebben we een geschikte fiets. Gebruikt u uw fiets vooral in de stad? Met een stevige stadsfiets bent u zo op uw bestemming. Ook voor de recreatieve fietser hebben we de ideale fiets. Denkt u aan de aanschaf van een elektrische fiets? We geven u graag een persoonlijk advies over onze e-bikes met verschillende typen motors en versnellingen. Naast Batavus vindt u in onze winkel ook elektrische fietsen van Sparta en QWIC.

Gratis onderhoudsbeurt in Tuindorp bij ene Batavus fiets of e-bike

Ook voor onderhoud aan uw Batavus fiets of e-bike kunt u terecht in onze winkel in Tuindorp. U ontvangt van ons een leenfiets wanneer u uw fiets echt niet kunt missen. Heeft u een nieuwe fiets aangeschaft? Dan ontvangt u van ons de eerste onderhoudsbeurt gratis.

Neem contact met ons op

Kom langs in onze winkel om ons aanbod van Batavus fietsen te bekijken. Zit uw ideale fiets er niet tussen? We denken graag met u mee en creëren zelfs een fiets op maat met de onderdelen van Velo de Ville. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Wilt u graag eerst contact met ons opnemen? Bel dan naar 030 752 3379 of stuur een e-mail naar info@uniektweewielers.nl.
Vind de snelste route naar onze winkel:

Kom gezellig bij ons langs

Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.